5 Haziran 2013 Çarşamba

MİDYE BÖREĞİ YAPILIŞI***














     


         MALZEMELER:

  • 1 KG.YUFKA
  • 1 KASE BEYAZ PEYNİR
  • 1 PAKET MARGARİN(ERİTİLİCEK)
  • 1 SU BARDAĞI SU
 
         YAPILIŞI
  • YUFKALARI 4 DE BÖLÜYORUZ . ERİMİŞ MARGARİNLE SUYU KARIŞTIR. BÖLDÜĞÜMÜZ HER YUFKANIN İÇİNE BU KARIŞIMDAN 2 YEMEK KAŞIĞI DÖK  HER TARAFINA YEDİR  .RESİMLERDE YAPILIŞ ŞEKLİNİ TAKİP ET.  BÖREKLERİ SARMA İŞİ BİTTİKTEN SONRA BÖREĞİ  PİŞİRMEDEN 1 GECE DOLAPTA BEKLET  .ERTESİ GÜN ÜZERİNE BİRAZ SIVIYA SÜRÜP ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECEDE KIZARINCAYA KADAR PİŞİR.

1 yorum:

  1. tarifinizi daha önceden denemiştim başarılı bir sonuç aldım.Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler GONCA Hanım :)

    YanıtlaSil