
MALZEMELER:
- 1 KG.YUFKA
- 1 KASE BEYAZ PEYNİR
- 1 PAKET MARGARİN(ERİTİLİCEK)
- 1 SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI
- YUFKALARI 4 DE BÖLÜYORUZ . ERİMİŞ MARGARİNLE SUYU KARIŞTIR. BÖLDÜĞÜMÜZ HER YUFKANIN İÇİNE BU KARIŞIMDAN 2 YEMEK KAŞIĞI DÖK HER TARAFINA YEDİR .RESİMLERDE YAPILIŞ ŞEKLİNİ TAKİP ET. BÖREKLERİ SARMA İŞİ BİTTİKTEN SONRA BÖREĞİ PİŞİRMEDEN 1 GECE DOLAPTA BEKLET .ERTESİ GÜN ÜZERİNE BİRAZ SIVIYA SÜRÜP ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECEDE KIZARINCAYA KADAR PİŞİR.
tarifinizi daha önceden denemiştim başarılı bir sonuç aldım.Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler GONCA Hanım :)
YanıtlaSil